Hírek

2017.12.27
ÁREMELÉS 2018-ban! :(

Igen, jól olvastad, egyes termékek árát meg kell emelnünk.

Egyes termékeink árát még júniusban, másokét szeptemberben emeltük. Akkor abban reménykedtünk, hogy egy ideig nem kell ismét árat emeljünk, azonban sajnos tévedtünk.

Az utóbbi időben már jelentősen nőtt több termék beszerzési ára is, de ezeknél egyelőre nem emeltünk árat, így változatlan áron tudtátok tőlünk beszerezni ezeket a kiváló termékeket, egészen mostanáig, most már kénytelenek vagyunk megemelni az árakat több termék esetében is!


Ha követsz egy ideje minket, akkor már megszokhattad tőlünk az ügyfélközpontú és őszinte kommunikációt. A korrektség jegyében szeretnénk ismét eljárni az áremelés kapcsán.

Sajnos kényszer helyzetben vagyunk, árat kell emelnünk.

Azonban ez nem jogosít fel minket (ahogy korábban sem) arra, hogy "fű alatt" emeljünk az árakon. Mi nem úgy csináljuk, mint sokan mások, hogy egyszer csak felmész a webshopba, és azt látod, hogy a kedvenc terméked ára megduplázódott... NEM! Mi ELŐRE szólunk, hogy legyen időd még a régi áron megrendelni a kedvenc termékeidet.

Az áremelés időpontja 2018. január 03.!

Ez azt jelenti, hogy csak január 2-áig van időd a régi áron beszerezni a kedvenc termékeidet!


Ha élni szeretnél a kedvezményesebb jelenlegi árakkal, akkor add le a rendelésed mielőbb, de legkésőbb 2018.01.02-ig, mert ha eddig leadod a rendelésed, akkor minden terméket még a mostani áron küldjük el neked, még akkor is, ha közben kifosztják teljesen a raktárunkat! :)

Ui.: Igen, a profitunk egy részének kárára, mert nekünk valóban fontos, hogy elégedett legyél a termékeink mellett velünk is. Ne feledd, január 3-tól már az új, megnövekedett árak lesznek érvényesek. Add le a rendelésed még ma!

=================
UPDATE:
Folyamatosan keressük a kiváló minőségű, mégis megfizethető árú szállítmányozási partnereket, azonban sajnos a szállítási díjainkat is meg kell emeljük 2018.01.03-tól, ugyanis a szerződött futárszolgálataink is árat emeltek és egyelőre nem sikerült kedvezményesebb árban megállapodni. :(

Webáruház készítés