Hírek

2017.08.17
ÁREMELÉS szeptembertől! :(

Igen, jól olvastad, egyes termékek árát meg kell emelnünk.

Egyes termékeink árát még júniusban emeltük. Akkor abban reménykedtünk, hogy sokáig ez lesz az egyetlen áremelésünk, azonban sajnos tévedtünk. Az elmúlt szűk két hónapban reménykedtünk, hogy a többi terméknél (melyek beszerzési árai is jelentősen nőttek) csak átmeneti drágulásról van szó, ill. ki tudunk csikarni a gyártótól egy kedvezőbb árat, azonban sajnos ez nem sikerült.

Az utóbbi időben már jelentősen nőtt több termék beszerzési ára is, de nem emeltünk árat, így változatlan áron tudtátok tőlünk beszerezni ezeket a kiváló termékeket, egészen mostanáig, most már kénytelenek vagyunk megemelni az árakat több termék esetében is, akár jelentősen 15-20%-kal is!


Ha követsz egy ideje minket, akkor már megszokhattad tőlünk az ügyfélközpontú és őszinte kommunikációt. A korrektség jegyében szeretnénk ismét eljárni az áremelés kapcsán.

Sajnos kényszer helyzetben vagyunk, árat kell emelnünk.

Azonban ez nem jogosít fel minket (ahogy korábban sem) arra, hogy "fű alatt" emeljünk az árakon. Mi nem úgy csináljuk, mint sokan mások, hogy egyszer csak felmész a webshopba, és azt látod, hogy a kedvenc terméked ára megduplázódott... NEM! Mi ELŐRE szólunk, hogy legyen időd még a régi áron megrendelni a kedvenc termékeidet.

Az áremelés időpontja 2017. szeptember 01.!

Ez azt jelenti, hogy csak augusztus végéig van időd a régi áron beszerezni a kedvenc termékeidet!


Ha élni szeretnél a kedvezményesebb jelenlegi árakkal, akkor add le a rendelésed mielőbb, de legkésőbb 08.31-ig, mert ha augusztus végéig leadod a rendelésed, akkor minden terméket még a mostani áron küldjük el neked, még akkor is, ha közben kifosztják teljesen a raktárunkat! :)

Ui.: Igen, a profitunk egy részének kárára, mert nekünk valóban fontos, hogy elégedett legyél a termékeink mellett velünk is. Ne feledd, szeptember 1-től már az új, megnövekedett árak lesznek érvényesek. Add le a rendelésed még ma!

Webáruház készítés