Hírek

2017.05.31
HOLNAPTÓL ÁREMELÉS, de ma még INGYEN chips! ;)

MINDENKINEK INGYEN CHIPS

MÉG A JÚNIUSI ÁREMELÉS ELŐTT! ;)

 

Úgy döntöttünk, hogy minden 05.31-én rendelő vásárlónknak kedveskedünk egy 490 Ft értékű Smart Protein Chipsszel!

FONTOS:

Az ajándék protein chipsed NEM kerül bele a kosaradba,

de aggodalomra semmi ok, utólag manuálisan fogjuk hozzáadni az 5.000 Ft feletti rendelésedhez. ;) Ha van kedvenc ízesítésed, akkor beírhatod megjegyzésbe, és amennyiben abból az ízesítésűből van raktáron, akkor olyat küldünk, ha viszont nincs, akkor meglepi íz lesz. ;) :D

==================

De nem csak az ajándék chipsért érdemes

még májusban leadnod a rendelésed,

hanem azért is, mert:

2017.06.01-én

több termékünk esetén is

ÁRAT EMELÜNK!

 

 

Igen, jól olvastad, holnaptól árat kell emelnünk! :( Ráadásul jelentősen! :(

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, sajnos a TPW gyártó tájékoztatása szerint egyes termékek esetén jelentősen nőttek az alapanyagárak, ezért több termék esetén (tejsavó fehérjék, mogyoróvajak) is JELENTŐSEN meg kellett emeljék az áraikat, míg a Prozis gyártó sajnos előzetes tájékoztatás nélkül emelt a mogyoróvajai árain.

Ha követsz egy ideje minket, akkor már megszokhattad tőlünk az ügyfélközpontú és őszinte kommunikációt. A korrektség jegyében szeretnénk most is eljárni az áremelés kapcsán.

Sajnos kényszer helyzetben vagyunk, árat kell emelnünk.


Azonban ez nem jogosít fel minket arra, hogy "fű alatt" emeljünk az árakon. Mi nem úgy csináljuk, mint sokan mások, hogy egyszer csak felmész a webshopba, és azt látod, hogy a kedvenc terméked ára megduplázódott... NEM! Mi ELŐRE szólunk, hogy legyen időd még a régi áron megrendelni a termékeidet.

Az áremelés időpontja 2017.06.01.!

Ez azt jelenti, hogy már csak ma van időd a régi áron beszerezni a kedvenc Prozis és TPW mogyoróvajaidat!

Ugyanakkor sajnos a TPW tejsavófehérjéi esetében a régi árat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani, mivel brutális mértékben (egyes kiszereléseknél kb. 50%-kal) nőttek az árak. Így a TPW Whey Protein 80 és a TPW Diet Whey Protein Isolate árai ma is csak a készlet erejéig lesznek a régiek!

Ha élni szeretnél a kedvezményesebb jelenlegi árakkal, akkor add le a rendelésed mielőbb, de legkésőbb 05.31-én 23:59-ig, mert ha még ma leadod a rendelésed, akkor a mogyoróvajakat még úgy is beszerezzük neked a mostani áron, ha közben kifosztják teljesen a raktárunkat! ;)

Ui.: Igen, a profitunk egy részének kárára, mert nekünk valóban fontos, hogy elégedett legyél a termékeink mellett velünk is. Ne feledd, június 1-től már az új, megnövekedett árak lesznek érvényesek. Add le a rendelésed még ma!

Webáruház készítés