Új jelszó kérése

Termékek


PERFORMANCE CAFFEINE 200mg - 150 tabletta (koffein tabletta)
PERFORMANCE CAFFEINE 200mg - 150 tabletta (koffein tabletta)
  • HATALMAS ENERGIALÖKET (EZ ODABASZ)!
  • A LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT STIMULÁNS!
  • BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDIK (TUTIRA FELPÖRGET)!
  • ZSÍRÉGETŐ HATÁS!
  • 100% TISZTA KOFFEIN!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
5
Csakmag Benjámin
2017.07.26 00:22
Egyébként az árához képest jó termék.
Előnyök: Jó az ára.
Hátrányok: Nem igazán hat. (Legalábbis csak annyi a hatása, mint egy csésze kávénak, még talán annyi sem.)
4
Stupián Aliz
2017.02.02 18:56
Nem tudom, valamit "rosszul csinálok"-e ezen tabletta alkalmazásánál, de én semmit, de semmit nem érzek a bevételével! Nem azért, mert alapvetően nagyon sok koffeint fogyasztanék és magas lenne az ingerküszöböm, épp ellenkezőleg: semmilyen koffeint nem fogyasztottam eddig. De az alacsony vérnyomásom miatt gondoltam, néha, nagyon cudar állapotokban jól fog jönni edzés előtt. Bevettem egy tablettát, de semmit nem éreztem. Gondoltam kipróbálom 2-vel, de ugyanaz történt. Aztán egy másik alkalommal szétporlasztottam a 2 tablettát, hátha jobban felszívódik, de még mindig nem éreztem semmit! Félve, de egyik nap bevettem 3 db-ot egyszerre, kíváncsi voltam mi történik, de nem történt semmi... Pedig nem telehassal veszem be, hanem egy órával a csekély, diétás ételadagom elfogyasztása után szoktam. Most kipróbáltam egy másik gyártó pre-workout italát, ami adagonként ugyancsak 200 mg koffeint tartalmaz. Érdekes módon ez nagyon jól hat, kicsit még viszketek is tőle, úgy felpörget. Fogalmam sincs hogy a kis tablettákon hogy sikerül a szervezetemnek kifognia (mert hát csak benne van az a 200 mg koffein...) de nekem egy nagy csalódás! :(
Előnyök: -
Hátrányok: Semmi hatást nem éreztem az ég egy adta világon, még több tabletta bevételével sem.
3
Poszt Zsolt
2016.01.22 17:45
Korábban próbálkoztam pár dologgal, ami be is vált. Ginkgo, ginseng, taurin, koffein tartalmú szerekkel kísérleteztem. Amiben ez számomra sokkal többet nyújtott, hogy túl gyorsan vagyok maximális fordulaton, hanem fokozatosan és pont így is jövök ki belőle, így kevésbé terheli meg a szervezetem. Nincs görcsösség, nincs feszültség. Kezdetben napi 1 tablettával kezdtem, ami elég hosszan kitartott. Egy 8 órás szellemi munkát simán kibír. Most alkalmanként beesik a kettő, ha érzem, hogy kell a kitartás vagy van extra munka / edzés. És sokkal nyugodtabban is alszom, amióta szedem, nincs tobzódó, bennragadó energia. Az árát nagyon megéri.
Előnyök:
Hátrányok:
2
Bánsághy Szilveszter
2015.04.08 16:23
Próbáltam már többféle koffein terméket és edzés előtti formulákat is. Többek között a scitec-es kofitól' fele ilyen hatást éreztem, (ugyanennyi koffeinbevitel mellett).Egy hétfői szabadnapom kávé helyett egy kapszulával kezdtem, (délelőtt 10 kor) délután 5 kor még érezhetően pörgetett , azóta negyedeket feleket szedek O.o Alkalmazásáról annyit hogy edzés előtt 1 órával és aki érzékenyebb a koffeinre mindenféleképp kis mennyiséggel kezdje megtévesztő a kis bogyesz :) saját tapasztalat alapján ha össze rágod gyorsabban hat kicsit keserű de ha kemény a f*szod nem rinyálsz.
Előnyök:
Hátrányok:
1
Szaki
2015.04.07 15:01
A Performace Caffeine számomra ez idáig ismeretlen termék volt, de a bíztató termék leírás meggyőzött a vásárlásról. Nincs semmi plusz adalékanyag, így teljes mértékben a színtiszta koffein hatása érezhető. Szellemi munkavégzéshez használom főként, napi 1 tabletta adagban. A hatása rendkívül meglepő, ugyanis a versenytársai termékeihez képest ez több mint 5 órán át folyamatosan tartja a megfelelő/elvárt szintet, ami utána is csak lassan kezd lejjebb hagyni. A feladatimmal így sokkal precízebben és gyorsabban végeztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Előnyök:
Hátrányok:
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.