Protein Pont Program - Díjazzuk a hűséged!

PPP

(Protein Pont Program)

ELINDULT A HŰSÉGPROGRAMUNK!

(Legutóbbi frissítés: 2017.05.01.)

 

Nálunk nem csak üres duma az, ha azt mondjuk, hogy hálásak vagyunk azért, ha minket választasz! Épp ezért ezt nem csak szavakkal, de tettekkel is szeretnénk kifejezni. Örömmel jelenthetjük be, hogy megújítottuk az ajánlóprogramunkat (egyszerűbbé vált) és elindítjuk a hűségprogramunkat is Protein Pont Program néven. :)

 

A hűségprogramunk keretein belül a  http://FinomProtein.hu webshopban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére, melyet mi Protein Pontoknak neveztünk el. :) Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogy miért érdemes csatlakoznod a Protein Pont Programhoz, hogyan szerezhetsz Protein Pontokat, ill. hogy válthatod be őket. ;)

 

Hogyan szerezhetek hűségpontokat (Protein Pontokat)?

1.: Vásárlással

 

Minden termék után a termék árának 2%-át jóváírjuk a pontgyűjtő számládon, azaz pl. ha vásárolsz 20.000 Ft-ért, akkor 400 Ft értékű Protein Pont kerül a pontgyűjtő számládra.

Időközönként indítani fogunk olyan akciókat is, melyek során egyes termékek után további (akár több száz) plusz pontot is bezsebelhetsz! ;)

2.: Termékvélemény írásával

 

Ugye te is mindig elolvasod a termékekről írt vásárlói véleményeket?! Hát persze, ahogy szinte mindenki! :) Ezentúl, ha rendelsz tőlünk valamit, majd a "letesztelése" után írsz róla vásárlói véleményt, akkor nem csak egy köszönömmel, de Protein Pontokkal is meg fogjuk hálálni neked a termékről írt véleményedet! :)

Fontos, hogy csak azok kaphatnak pontokat a véleményük után, akik valóban vásároltak is a termékből! Emellett fontos kikötés az is, hogy valóban a termékről írj véleményt, ne a vásárlás menetéről, vagy bármi másról. ;) Jóváhagyott termékvéleményenként 100 Ft-nak megfelelő Protein Pont üti a markod! ;)

FONTOS, hogy azt az e-mail címet add meg a termékvélemény írásakor, amivel be vagy regisztrálva (azaz, amivel a rendelésed is leadtad), mert csak így fogjuk tudni, hogy kinek a pontgyűjtő egyenlegén kell jóváírni a Protein Pontokat! ;)

Egy ugyanazon termék (ugyanazon ízesítés) esetén több termékvéleményt is írhatsz, azonban ebben az esetben félévente mindössze egyszer írjuk jóvá a 100 Ft-nak megfelelő Protien Pontot.

3.: A FinomProtein.hu webshop tovább ajánlásával

 

A korábbi ajánlóprogramunkat leegyszerűsítettük, lássuk az eredményét.

Te is, és mi is nagyon jól tudjuk, hogy nagyon sokat számít a táplálékkiegészítők használata során a haverok, hozzáértő, tapasztaltabb ismerősök véleménye! Biztos Te is kikérted már többször is a haverjaid, ismerőseid véleményét egy-egy termékkel kapcsolatban, vagy általánosságban, hogy nekik mely gyártó mely termékei jöttek be... Épp ezért hoztuk létre az ajánló programunkat! :)

 

A lényeg, hogy Téged, mint ajánlót is jutalmazunk (ajánlásonként 500-1.000 Ft értékű levásárolható Protein Ponttal), és az új vásárlót (akit te ajánlottál) szintén jutalmazzuk 500-1000 Ft kedvezménnyel az első vásárlás végösszegéből!

Így mi is új ügyfeleket érünk el, így egyre többen szereznek tudomást ezekről a kiváló termékekről, és Te is kedvezményesen juthatsz hozzá a legkiválóbb táplálékkiegészítőkhöz, míg a haverod / ismerősöd is kedvezményes áron juthat hozzá a legkiválóbb kiegészítőkhöz! Igazi win-win helyzet, mely során mindhárom fél nyer! Deal?! ;)

 

Hogy működik a tovább ajánlás?

Te szólsz minden gyúrós (vagy egészséges életmód iránt érdeklődő, vagy sportoló) haverodnak és ismerősödnek, hogy a töretlen fejlődésük érdekében a FinomProtein.hu-ról, azaz tőlünk szerezzék be a legkiválóbb táplálékkiegészítőket. Ha leadják első rendelésüket, akkor a rendelésnél a megjegyzés rovatba beírják a te egyedi ajánló kódodat.

 

A rendelési folyamat lezárásával egy időben jóváírunk a pontgyűjtő számládon 500-1.000 Ft-ot az alábbiak szerint:

Neked jár Haverodnak jár
Új vásárló 10.000 Ft feletti rendelés esetén Levásárolható 500 Ft a gyűjtőszámlásra 500 Ft kedvezmény a vásárlásból
Új vásárló 20.000 Ft feletti rendelés esetén Levásárolható 1.000 Ft a gyűjtőszámlásra 1.000 Ft kedvezmény a vásárlásból

 

Ezt minden egyes újabb ajánlás során megismételjük! ;)

Mit kapok azért, hogy ajánlok valakit?

Minden egyes új vásárló esetén, aki legalább 10.000 Ft értékben rendel tőlünk, és a rendelés során használja az ajánló kódodat (megadja a rendelés során a megjegyzés rovatba), jóváírunk a pontgyűjtő számládon 500 Ft-ot!

Minden egyes új vásárló esetén, aki legalább 20.000 Ft értékben rendel tőlünk, és a rendelés során használja az ajánló kódodat (megadja a rendelés során a megjegyzés rovatba), jóváírunk a pontgyűjtő számládon 1.000 Ft-ot!

 

Mit fog kapni a haverom, ha használja az ajánló kódomat?

Az az új vásárló, aki a fentieknek megfelelően használja az ajánló kódodat az első, legalább 10.000 Ft-os rendelése során, 500 Ft kedvezményben részesül az első rendelésének végösszegéből!

Az az új vásárló, aki a fentieknek megfelelően használja az ajánló kódodat az első, legalább 20.000 Ft-os rendelése során, 1.000 Ft kedvezményben részesül az első rendelésének végösszegéből!

Honnan szerezhetem be az egyedi ajánló kódomat?

Akkor vagy jogosult a saját, egyedi ajánló kódodra, ha rendeltél már tőlünk legalább 10.000 Ft értékben, és feliratkoztál hírlevelünkre is (ha még nem vagy feliratkozva, kattints IDE). Ekkor a rendelés lezárását követően e-mailben fogod megkapni az egyedi ajánló kódodat (javasoljuk őrizd meg ezt az e-mailt). Amennyiben a későbbiekben szükséged lenne az egyedi ajánló kódodra, akkor írj nekünk nyugodtan az info@finomprotein.hu e-mail címünkre, és mi elküldjük neked e-mailben! :)

Az ajánló és hűségprogramunk megújítása miatt MINDENKINEK KIKÜLDÉSRE KERÜL az ajánló kódja e-mailben legkésőbb május 5-éig!

 

Miért fontos, hogy fel legyek iratkozva a FinomProtein.hu hírlevélre?

Ha nem vagy feliratkozva hírlevelünkre, akkor hiába rendelsz tőlünk legalább 10.000 Ft értékben, nem leszel jogosult az egyedi ajánló kódodra, így nem is tudod megkezdeni az ajánlást! Fontos továbbá az is, hogy a későbbiekben se iratkozz le a hírlevelünkről, mert amennyiben szeretnék használni az ajánló kódodat, miközben nem vagy feliratkozva, akkor nem lesztek jogosultak a kedvezményekre! Továbbá, ha nem vagy feliratkozva, le fogsz maradni a legfrissebb akcióinkról, egyedi ajánlatainkról, cikkeinkről, stb... Ugye te sem szeretnél lemaradni minderről?! ;)

 

Mire használhatom fel a Protein Pontjaimat?

Hát levásárolhatod őket! :) Minden egyes Protein Pont 1 Ft-ot ér, azaz pl. ha van 200 Protein Pontod, az 200 Ft-ot ér! Úgy van beállítva a rendszer, hogy minden rendelésed során az addig összegyűjtött pontjaidat felhasználja (persze dönthetsz úgy is, hogy nem akarod még felhasználni, gyűjtöd őket tovább). Fontos, hogy a rendelésed végösszegének maximum 10%-át fizetheted a pontgyűjtő számlád egyenlegéről!

 

Meddig érvényesek a Protein Pontjaim?

A Protein Pontjaid nem évülnek el, nem törlődik a pontgyűjtő számlád egyenlege. Így bármikor felhasználhatod (levásárolhatod) a pontjaidat a későbbi vásárlásaid során, amikor csak akarod! :)

 

Mikor írjátók jóvá a gyűjtött Protein Pontjaimat?

Vásárlás során a megrendelés lezárásakor, mely a szállítási és fizetési módtól függően a csomag átvételét követő 1-10 napon belül lehet.

Ajánlás során szintén az új megrendelés lezárásakor, mely a szállítási és fizetési módtól függően a csomag átvételét követő 1-10 napon belül lehet.

Termékvélemény írásakor a vélemény jóváhagyását követő 1-3 napon belül.

 

Hol látom a pontgyűjtő számlám egyenlegét?

Itt:

Pár ötlet, hogy hogyan kezdj bele az ajánlásba:

Itt van 6 ötlet, hogy hogyan érj el még több havert, ismerőst, akik használni fogják majd az ajánló kódodat, hogy még több pénzt gyűjthess a pontgyűjtő számládon:

 

 1. Beszélj erről személyesen az ismerőseiddel: Az egyik leghatásosabb, ha személyesen beszélsz erről az edzőteremben a haverokkal, vagy a munkahelyeden a kollégákkal, így párbeszéd alakul ki, minden fontos infót át tudtok beszélni.
 2. Közösségi oldalak: A legtöbb embert egyszerre feltehetően így tudsz tájékoztatni erről a fantasztikus lehetőségről! Posztold ki az egyedi ajánló kódodat a Facebookon, Twitteren, GooglePlusszon, és egyéb közösségi oldalakon, vagy ha van saját facebook oldalad, érdemes ott is minden poszt aljára beírni, valami csábító szöveggel pl.: "ingyen ajándékokat szeretnél a FinomProtein.hu-tól? Használd az ajánló kódomat: ...".
 3. Plakátold ki: Készíts egy A5, vagy akár egy A4-es "plakátot", rajta az egyedi ajánló kódoddal, és tedd ki az edzőteremben, munkahelyeden, a legfontosabb infókkal együtt.
 4. Add hozzá az aláírásodhoz: Bárhol is használsz aláírást (pl.: e-mailezés, fórum bejegyzések, stb...) írd bele az egyedi ajánló kódodat, így mindig szem előtt lesz.
 5. Írd a termékvélemények végére is: Amennyiben értékelsz egy tőlünk vásárolt terméket, akkor a termék véleményed végére is írd oda az egyedi ajánló kódodat, pl. így: "Ha szeretnél ajándékokat az első rendelésed mellé, használd az ajánló kódomat: ..."! Így akár olyanokat is tudsz majd "ajánlani", akiket nem is ismersz, így még több pénzt tudsz majd gyűjteni! ;)
 6. E-mail/Facebook messenger/Viber: A haveroknak küldd el pár meggyőző mondattal együtt külön e-mailben, vagy messenger üzenetben, de akár Viberen keresztül is, hogy elsőkézből értesüljenek az egyedi ajánló kódodról, és ne másét használják fel, mert azért Te sajnos nem kapod meg haveronként az 1.000 Ft-ot! :( ;)
 7. Légy kreatív!: Ahol csak tudod, írd le, írd meg, küldd el, az egyedi ajánló kódodat! Legyél olyan, mint a felelőtlen tini srácok, akik csak úgy "szórják a magjaikat" a nagyvilágba... Tégy Te is így az egyedi ajánló kódoddal! ;)

 

Ajánló program - Felhasználási feltételek:

 

Kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi felhasználási feltételeket, hogy megbizonyosodj róla, te is megfelelsz az ajánló programban való részvétel feltételeinek!

 • A FinomProtein.hu minden vásárlója számára biztosítja ezt az ajánló programot (és az egyedi ajánló kódot), aki legalább bruttó 10.000 Ft értékben rendelt a webshopból. Ezzel egyidőben automatikusan elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.
 • Tudjuk, hogy a legtöbb vásárlónk úgy fogja használni ezt az ajánló programot, ahogy az létre lett hozva, szem előtt tartva a fő célt, azaz az új potenciális vásárlók felkutatását, és a tényleges új vásárlók, valamint az őket ajánlók jutalmazását.
 • Ugyanakkor óhatatlanul gondolnunk kell arra is, hogy ezt a jóhiszeműséget kihasználva néhányan majd megpróbálják kijátszani az ajánló programot. Az ő pontgyűjtő számlájuk figyelmeztetés nélkül felfüggesztésre fog kerülni, és automatikusan kizárásra kerülnek az ajánló programból, mellyel egyúttal a pontgyűjtő egyenlegük is előzetes értesítés nélkül, automatikusan nullázásra kerül!
 • Komplex csalásmegelőzési ellenőrzéseket (többek között IP cím szűrést is) végzünk minden egyes ajánlás során, így akár több napot is igénybe vehet, hogy az ajánlásért járó 500-1.000 Ft jóváírásra kerüljön az ajánló pontgyűjtő számláján (ha nem akadt fenn a rostán).
 • Nagyon fontos, hogy fejenként (személyenként) és háztartásonként csak egy regisztrált fiók fogadható el, mint új vásárló (ajánlott), ill. mint ajánló! Komplex, ugyanakkor kifinomult technológiával (többek között IP cím szűréssel is) ellenőrízzük, hogy ennek megfelel-e mindenki, aki részt kíván venni az ajánló programban!
 • Nincs limitálva, hogy az ajánló programban résztvevő vásárlóink, az ajánlásokból a pontgyűjtő számlájukon mekkora összeget halmozhatnak fel. Így minél több új vásárló használja az egyedi ajánló kódodat, annál nagyobb kedvezményt tudsz érvényesíteni a jövőbeli vásárlásaid során!
 • Csak akkor kapod meg az 500-1.000 Ft jóváírást, ha egy új vásárló adja meg az első rendelése során, mely rendelés összege legalább bruttó 10.000 Ft. Valamint megfeleltél az ajánló program minden felhasználási feltételének.
 • Csak abban az esetben írjuk jóvá az ajánlásonként járó 500-1.000 Ft-ot a pontgyűjtő számlán, amennyiben nem kerül sztornózásra a rendelés, valamint átvételre és hiánytalanul kifizetésre kerül a rendelés, mely előfeltétele a rendelés sikeres lezárásának.

 

Ajánló és hűségprogram - Záró rendelkezések:

 

 • A FinomProtein.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy ezt az ajánló és hűségprogramot bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonja, megszüntesse.
 • A FinomProtein.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy ezt az ajánló és hűségprogramot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.
 • Az ajánló és hűségprogram során szerzett, a FinomProtein.hu-n regisztrált fiókhoz kapcsolódó pontggyűjtő számlán nyilvántartott jutalom pontok (Protein Pontok / forintok) nem átruházhatóak és nem rendelkeznek pénzbeli értékkel, mindössze arra valóak, hogy a jutalmazott következő vásárlásai során kedvezményként felhasználva csökkentse a rendeléséért fizetendő végösszeget.
Webáruház készítés