Cikkek a táplálkozással kapcsolatban
2018.02.04 22:00

Ezért nem lesz SOHA kockás hasad!

Te tudod, hogy mitől lesz kockás a hasad? Tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy kockás legyen a hasad?

 

 

Lesz valaha is látványosan kockás hasad? Ebben a cikkben elmondom neked, hogy miért nem lesz SOHA kockás a hasad!

 

 

 

 

 

Ezért nem lesz SOHA kockás a hasad:

Ha te is azt gondolod, hogy ha minden nap megcsinálsz 50-100 felülést, akkor 1-2 hónapon belül kockás lesz a hasad, akkor van egy rossz hírem: EZÉRT nem lesz SOHA kockás a hasad!

A felülésektől lesz kockás hasad: EZ TÉVHIT!

Nagyon sokan élnek ebben a tévhitben, te ne tartozz közéjük! Ha eddig véletlen közéjük tartoztál volna, kérlek olvasd végig ezt a rövid kis cikket, hogy átlásd mit is kell tenned azért, hogy te is kockás hassal tudj feszíteni a strandon! ;)

Hogy is készül a kockahas:

A jó hír: minden embernek vannak "kockái"!

Az előzőekben leírt mítoszt (mely szerint a hasizom edzése kockássá teszi a hasat) már csak ez a tény is megdönti, ugyanis ha eleve kockás a hasunk, akkor miért kellene hozzá az a sok hasizom erősítő gyakorlat?!

Instant kockahas

"Ok. De akkor nekem miért nem látszanak?!"

Itt jön a rossz hír: csak nagyon alacsony testzsírszázalék mellett látszanak a "kockák". Ezért van az, hogy a vaságyastól 40kg-os tizenéves pávagyerekek az Intagramon és Facebookon feszítenek, mint pók a lucernásban, mert nekik kurvára kigyúrt hasizmuk van, közben meg semmit sem tettek érte, csak épp alultápláltak. :D

Kockahas soványan MÉM

Tehát, ha azt szeretnéd, hogy neked is látszódjon a hasizmod (a szikszpekk, azaz a 6 kocka), akkor ehhez le kell pucolnod a zsírt a hasizmaidról, így láthatóvá tudod tenni a hasizmaidat.

 

Akkor edzenem már nem is kell a hasizmaimat?!

Dehogynem! Persze ahhoz, hogy látszódjanak a hasizmaid, le kell pucolnod róla a zsírt. Viszont, ha ezzel megvagy, akkor nem mindegy, hogy mi bukkan elő a zsír alól, igaz?! ;)

Tehát, ha valóban látványos hasizmokat akarsz, akkor megfelelő edzésmennyiséggel meg kell alapozd az izmaid tömegét, majd egy diétával le kell pucold róla a zsírt, így látszódni fog, hogy nem hiába dolgoztattad egész évben a hasizmaid.

Összegzés:

A látványos hasizom az edzőteremben készül (ide kattintva találsz jó kis edzésterveket hasizomra), de a láthatóságát a konyhában fogod megalapozni egy alapos zsírlepucoló diétával (ide kattintva segítek neked a diétád megtervezésében)!

Minden zsírt égessünk el!

Ha kiszakadsz végre abból a tévhitből, hogy a sok felüléstől fognak "előjönni" a kockák a hasadon, és a fentieket betartod, akkor kellő kitartással szép eredményt tudsz elérni, így minden évben látványos hasfallal várhatod majd a strandszezont. ;)

HAJRÁ!

 

Írta:
Fülöp Mihály (Suta)

Ha nem tudod, hogy hogy is kezdj bele a diétádba,

hogy végre látszódjanak a kockáid, akkor látogass el az alábbi címre,

ahol kapsz tőlem egy INGYENES útmutatót

a sikeres diétádhoz! ;)

KATTINTS IDE:

http://dieta.finomprotein.hu

------------

Ha tetszett a cikkem,
kérlek küldd el azoknak az ismerőseidnek is,
akiket érdekelhet,
ill. kérlek oszd meg a facebookon is. Köszi! :)

------------

Ha nem szeretné lemaradnia a jövőben az ilyen cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelemre!

Webáruház készítés