Cikkek kiegészítőkről
2016.12.26 12:15

Prémium mogyoróvaj, tejsavó izolátummal: Tegua mogyoróvajak!

A Tegua Nutrition büszkén mondhatja el magáról, hogy mindent tud, amit csak tudni lehet a földimogyoróról és a földimogyoróból készült kenhető feltétekről. A cég minden földimogyorója gondosan kiválasztott gazdaságokból érkezik, ahol csak és kizárólag a legjobb minőségű földimogyorókat termesztik. Ennek köszönhető a...


  

 

 

... szóval ennek köszönhető Tegua mogyoróvajak nagyszerű íze és természetes, magas fehérjetartalma. Ráadásul a Tegua Nutrition teljes mértékben ellenőrzi a folyamatot a gazdaságoktól egészen a fogyasztókig. Ez magában foglalja a földimogyoró feldolgozását is a legkorszerűbb gyárüzemükben, amelynek székhelye Hollandiában található.

Mogyoróvaj – a tökéletes étel, ha teljesítménysportról van szó

A mogyoróvaj nagyon sokáig kedvelt szendvicsfeltétnek számított, azonban sokan nem tudják, hogy évek óta élsportolók is használják a tápanyagokban gazdag összetevőinek köszönhetően. A legtöbb ember rengeteg mogyoróvajat fogyaszt el élete során, de valószínűleg csak kevesen vannak tisztában a teljesítményre gyakorolt hatásainak előnyeivel.

A Tegua Nutrition mogyoróvajak:

  • tele vannak izomépítést segítő fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal
  • hozzáadott tejsavó-izolátumot tartalmaznak, amely egy rendkívül gyorsan emészthető fehérje, így gyors tápanyaggal látja el az izmokat
  • természetes forrásai a fehérjéknek, továbbá vitaminoknak és ásványi anyagoknak (így például a magnéziumnak)
  • egyáltalán nem tartalmaznak hozzáadott sót, pálmaolajat és tartósítószereket
  • három nagyszerű ízkombinációban kaphatók: natúrcsokoládé és kókusz

 

Egyszeresen telítetlen zsírsavak

Tegua mogyoróvajak amellett, hogy egy egészséges adag fehérjével büszkélkedhetnek, rendkívül gazdagok egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amelyek a zsírsavak egészségesebb fajtái, hiszen képesek megelőzni a szívbetegségeket és kisebb valószínűséggel raktározódnak el testzsírként. Egy evőkanál (32 g) mogyoróvaj 12 g zsírt tartalmaz, amelyből körülbelül 10 g egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsav. Ezek a zsírok csökkentik a koleszterinszintet, továbbá csökkentik olyan krónikus betegségeknek is a kockázatát, mint amilyenek a különböző szívbetegségek vagy a csontritkulás.

Ne felejtsd el, hogy az A-, D-, E- és K-vitaminok zsírban oldódó vitaminok, ami azt jelenti, hogy ha nem viszel be elegendő zsírt a diétád során, valószínűleg nem jut a szervezeted elég vitaminhoz sem.

 

 

 

Tejsavófehérje

tejsavófehérje-izolátum az elérhető legtisztább forma és felülmúlhatatlan forrása a mindennapi étrendben szükséges esszenciális aminosavaknak, amelyek az egészséges izmok építőkövei. A tejsavófehérje ezen formájának egyik legjelentősebb jellegzetessége, hogy ennek van messze a legmagasabb fehérjekoncentrációja és gyakorlatilag nem tartalmaz zsírt.

Míg a legtöbb gyártó fehérjével dúsított mogyoróvaj alapú terméke száraz, rossz ízű, összecsomósodott massza, Tegua 36% Protein Peanut Butter megfelelő mennyiségű fehérjét tartalmaz, miközben nagyon finom és tökéletesen kenhető szendvicsfeltét is egyben.

 

Szálkásítás

Gyakran elkövetett hiba a sportolók körében, hogy szálkásítás során kevesebb ételt fogyasztanak. Habár ez első hallásra jónak tűnik, kevesebb étel fogyasztása akár az izmok elvesztéséhez is vezethet. A szálkásítás helyes módja az, ha okosan választod meg az elfogyasztott táplálékot.

A szénhidrátoknak alapvető részét kell képezniük az étrendednek, akárcsak a zsíroknak. A közhiedelemmel ellentétben a zsírok fontos szerepet játszanak az anyagcsere szabályozásában. Minden nap fogyassz 30-60 g zsírt, amelynek tökéletes forrása a Tegua 36% Protein Peanut Butter.

Laboratóriumi vizsgálatok által bizonyított fehérjetartalom

Míg a legtöbb gyártó azt állítja, hogy mogyoróvajaik nagy mennyiségű fehérjét tartalmaznak, a Tegua Nutrition 36%-os minimum fehérjetartalmat garantál.

Webáruház készítés