Új jelszó kérése

Cikkek a gasztronómia területéről

2017.04.03 07:45
Málnás-joghurtos sajttorta recept

 

Ki ne szeretné a sajttortát? Ez az isteni málnás-proteines sajttorta igazi kényeztetés az édesszájúaknak, hiszen nemcsak hogy ellenállhatatlanul finom, de tele van proteinnel és tiszta szénhidrátokkal is. Ez az alacsonyabb kalóriatartalmú sajttorta tehát bűntudat nélkül élvezhető.;)


 



 

 

 

Hozzávalók:

a tortaalaphoz:

- 60 g őrölt zab

- 50 g őrölt mandula

- 30 g tetszés szerinti ízesítésű Zero Syups

- 30 ml zsírszegény tej (vagy növényi tej)

- 20 g mogyoróvaj

 

a krémhez:

- 350 g málnás joghurt

- 250 g zsírszegény túró

- 30 g vadmálna ízű Whey Protein 80

- 100 g friss málna

- 1 tasak zselatin

 

díszítéshez:

- 150 g málna/fekete áfonya

- 1 tasak piros tortazselé

- 200 ml víz

- 2 evőkanál kókuszcukor

 

 

 

 

Elkészítés:

  1. Keverd össze a tortaalap hozzávalóit, és nyomkodd bele a tortaalap tésztáját egy kicsi, 24 cm-es tortaformába!
  2. Keverd össze a krém hozzávalóit, majd kend rá a krémet a tortaalapra!
  3. Szórd rá a bogyós gyümölcsöket a krém tetejére!
  4. Készítsd el a tortazselét a csomagoláson látható utasítás szerint, és keverd hozzá a kókuszcukrot!
  5. Öntsd rá az elkészült tortazselét a bogyós gyümölcsökre, és tedd be a tortát a hűtőbe 2 órára, hogy lehűljön!

 

Makrók (1 szelet):

180 kcal, 13 g szénhidrát, 6 g zsír, 18 g fehérje.

Ha elkészítetted, küldj nekünk képet a kész tortáról és egy rövid visszajelzést, hogy hogy sikerült, mennyire ízlett! ;) Küldd el az e-mail címünkre (info Qkac finomprotein.hu), vagy a facebook oldalunkra (facebook.com/FinomProtein) is elküldheted akár a falunkra, akár üzenetben. ;)

 

Jó étvágyat hozzá! ;)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.