Új jelszó kérése

Cikkek a gasztronómia területéről

2016.01.04 19:00
Almás-mogyoróvajas muffin recept!






 

A TPW Peanut Butter széleskörben használható, most adunk hozzá egy tippet! ;)

 

 

 

 



 




Hozzávalók:

- 2 db alma
- 10 dkg TPW mogyoróvaj
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 28 dkg teljes kiörlésű liszt
- 12 dkg eritritol
- 1 zacskó sütőpor
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 0,8 dl kókuszolaj

 


Elkészítés:
- Megmossuk, meghámozzuk az almát majd kis kockákra vágjuk.
- Közben előmelegítjük a sütőt 190°C-ra.
- Keverjük össze egy tálban a lisztet, sütőport és a szódabikarbónát.
- Egy másik tálban keverjük habosra a tojásokat, az eritritet, a TPW mogyoróvajat, a kókuszolajat és a tejet. Ha kész hozzáadjuk a lisztkeveréket. Simára keverjük és hozzáadjuk a felvágott almát.
- Kitöltjük a formákba és kb 20-25 percig sütjük a 190°C-ra előmelegített sütőben.

 

Ha szertnéd még feldobni valamivel, kiváló választás egy kis öntet rá, méghozzá a Zero Syrups!

 

Jó étvágyat hozzá! ;)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.