Cikkek az edzéssel kapcsolatban
2018.01.29 01:45

5 hatásos edzésterv, hogy kockás hassal várd a strandszezont

Ugye te is szeretnél lapos, kockás hasat?! Ki nem?!...

Legyen szó akár férfiakról, akár hölgyekről, a strandszezon beköszöntével előkerülnek a (szinte) csupasz felsőtestek.

Ha te is szeretnél impozáns hasizmokkal előrukkolni a nyáron, akkor itt a megoldás, ugyanis hoztam neked 5 olyan hatásos, azonnal alkalmazható edzéstervet, mellyel garantáltan impozáns hasizmot tudsz varázsolni magadnak! ;)

 

 

 

1.: Ha kevés időd van és szereted a plankot.

5 perces plank edzés a feszes hasért! Ha nagyon kevés időd van, akár 5 perc alatt is adhatsz egy "edzéssokkot" a hasizmaidnak ezzel a pár egyszerű plank gyakorlattal (melyeket pihenő nélkül kel végignyomnod!). Ha szereted a statikus (terhelést adó) gyakorlatokat, akkor ezt szeretni fogod:

Kockahas edzésprogram

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/570760952755792087/

 

 

2.: 5 perces gyakorlatsor, kissé változatosabban.

Ha már unod a plank gyakorlatokat... Akkor sem úszod meg őket! :D De ennél a gyakorlatsornál a változatosság kedvéért azért már bejön pár lábemelős gyakorlat is, melyek a hasfalad alsó részét terhelik jobban. És még mindig 5 percen belül vagyunk. ;) Ha nincs sok időd (pihenő nélkül kel végignyomnod a gyakorlatokat!), de abban a kis idődben nem csak plankolni szeretnél, akkor ez a te gyakorlatsorod:

Kockahas edzésprogram

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/540713498990309615/

 

 

3.: Teljes hasedzés eszközök nélkül.

Ha kicsit több időd van, de nem a kedvenc gyakorlatod a plank, akkor ezt a hasedzést imádni fogod (majdnem, ugyanis van benne egy kis plank is. :P). A későbbiekben lesz eszközös edzés is, így ezt a gyakorlatsort akkor is szeretni fogod, ha eszközök nélkül (pl. otthon) szeretnéd megedzeni a hasizmaid. Mivel itt már nincs 5 perces időlimit, kicsit jobban el vagyunk engedve idővel, ezért menj végig mind a 8 gyakorlaton, majd kb. 2 perc pihenőt követően ismételd meg az egész gyakorlatsort. Ezt csináld legalább háromszor, de az edzettek nyugodtan mehetnek még fejebb, csinálják meg ötször, sőt akár hétszer is:

Kockahas edzésprogram

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/296041375489773091/

 

 

4.: Hasedzés smashbell segítségével.

Ismered a smashbellt? A kettlebellt csak ismeres, igaz? Na ez gyakorlatilag ugyanaz, csak ember és környezetkímélőbb kivitelben. :D Adott egy "szövet kettlebell", amit tele tudsz tölteni homokkal. Semmi fém tartozék, semmi padló rongálás! :D A smashbell ráadásul valamelyest tudja változtatni az alakját is az anyagának és a töltelékanyagának köszönhetően, így kiválóan lehet rá támaszkodni a gyakorlatok között, valamint könnyebben fogod a lábaid közé is:

Kockahas edzésprogram

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/32862272265805168/

 

 

5.: Összetett kockahas edzésprogram.

Ha edzőteremben szeretnéd megedzeni a hasizmaid, akkor ez lesz a te edzésterved! ;) Ez már egy idő és eszközigényesebb edzésprogram, ugyanakkor nagyon jól megdolgoztatja a hasizmaid, melyek garantáltan meg fogják köszönni a törődést:

Kockahas edzésprogram

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/451134087667216921/

 

 

És akkor ezektől a gyakorlatoktól kockás lesz a hasam?

Nem. Csak ennyitől garantáltan nem! Kivéve talán akkor, ha ektomorf alkat vagy (erről ide kattintva olvashatsz).

Sajnos azt nem tudják (vagy nem hiszik el) sokan, hogy attól még, hogy edzenek hasra, nem lesz kockás hasuk. Illetve lesz, mert fejlesztik a hasizmaikat, viszont nem fognak látszani a kockák, csak abban az esetben, ha szépen le van pucolva róluk a zsír!

A kockás hashoz két dolog kell:

  • Edzés, mellyel növeled a hasizmaid méretét.
  • Diéta, mellyel lepucolod a zsírt az izomról, így láthatóvá válik az edzésekkel felépített hasizom.

Hogy összegezzem a cikket: Ha látványos hasizmokat akarsz, akkor edzd őket keményem (szinte) minen nap, és mellette táplálkozz megfelelően, hogy minél kevesebb zsír fedje a hasizmod. Amikor pedig igazán nagyot akarsz villantani, egy jól időzített diétával elő tudod csalogatni az összes felépített kockádat. ;)

Írta:
Fülöp Mihály (Suta)

Ha nem tudod, hogy hogy is kezdj bele a diétádba,

hogy végre látszódjanak a kockáid, akkor látogass el az alábbi címre,

ahol kapsz tőlem egy INGYENES útmutatót

a sikeres diétádhoz! ;)

KATTINTS IDE:

http://dieta.finomprotein.hu

------------

Ha tetszett a cikkem,
kérlek küldd el azoknak az ismerőseidnek is,
akiket érdekelhet,
ill. kérlek oszd meg a facebookon is. Köszi! :)

------------

Ha nem szeretné lemaradnia a jövőben az ilyen cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelemre!

Webáruház készítés