Cikkek "bulvár" fronton
2015.05.31 21:55

Kevin Levrone - Végre tényleg készül valamire?!


2016.02.09-EI UPDATE A CIKK VÉGÉN! ;)

Miközben Brazíliában...

Mamdouh Elssbiay (azaz Big Ramy) épp az emberfeletti 140(!) Kg-os színpadi testsúlyával sokkolta a nézőket, a bírókat és a mezőnyt, amivel el is hódította az Arnold Classic Brazil bajnoki címét (a romszáraz Cedric McMillan, és az egyre vastagabb Juan Morel előtt), talán, mondom TALÁN készülőben van egy olyan visszatérés, amire gyakorlatilag már bő 10 éve vár a testépítő társadalom.

 

A lehetséges visszatérő pedig nem más, mint...

...Kevin Levrone!

Nem hisszük, hogy nem tudnád ki ő, de azért talán érdemes felidézni pár dolgot vele kapcsolatban, mert bár soha nem sikerült felülnie a trónra, de akkor is minden idők egyik talán legjobban összerakott testépítőjéről van szó, aki mai napig is sokak kedvence!

 

Levrone profi sportpályafutása röviden

Kevin Levrone sokak kedvence volt a 90-es években, sőt a 2000-es évek elejéig is (a profi pályafutásának 2003-as befejezéséig). 67 IFBB profi versenyen indult, melyből 23-at meg is nyert!

Már 1992-ben feltűnt azzal, hogy a Mr. Olympián megszerezte a 2. helyet, és érdekesség, hogy bár egyszer sem sikerült felülnie a trónra (győzni a Mr. Olympián), de még 10 év múlva 2002-ben is sikerült egy 2. helyet bezsebelnie. A kettő között pedig 2x nyerte meg az Arnold Classic-ot (1994/1996), és ez idő alatt a Mr. Olympián is összesen 4x volt ezüstérmes (1992/1995/2000/2002)!

 

A profi sportpályafutás után...

Kevin Levrone is, ahogy sok más profi testépítő, óriási változáson ment át, és olyan szinten megváltozott a teste, hogy senki sem mondaná meg, hogy valaha is egy kiváló profi testépítő volt (reméljük nem lepődtél meg ezen?!).

A testépítést teljesen a háttérbe szorította, és más számára magasabb prioritással bíró dolgokra kezdett el koncentrálni. Pl. nem olyan sokan ismerik zenészként (innen a beceneve: Maryland Muscle Machine), mint testépítőként, de van egy ilyen oldala is, és nekünk pl. az Avalanche cimű száma nagyon bejön, érdemes belehallgatni! :)

S bár nem profi testépítőként, de 2009-ben elindította saját blogját a The Levrone Report-ot, ahol edzéstippeket, táplálkozási tippeket, edzésfilozófiát ad át követőinek.

 

 

2015...

De miért gondoljuk azt, hogy most talán tényleg visszatérhet a testépítéshez Kevin Levrone?! Ha csak azt vennénk alapul, hogy az utóbbi bő 10 évben számtalanszor ígérte már, hogy visszatér, akkor talán most is legyintenénk, hogy ez megint csak kamu, ismét csak azért rebegtette meg a visszatérését, hogy egy kicsit beszéljenek róla.

DE! Mi van, ha most komolyan gondolja?! Miért is gondolná most tényleg komolyan?! Az talán kevésbé fontos, hogy így jobban tudná promótálni a zenei karrierjét, de az már nem lenne elhanyagolható érv a visszatérés mellett, hogy idén indította útjára a saját tápkieg márkáját azaz a Kevin Levrone Signature Series-t, melyet a legütősebben egy visszatéréssel tudna promótálni!

Ha valóban emellett dönt, akkor nem lesz egyszerű dolga, mert nagyon "elment" az élmezőny, és sokat fejlődött az orvostudomány is az utóbbi években. Láttunk már nagy neveket, akik megpróbáltak visszatérni (sikertelenül), mint pl.: Lou Ferrigno, és az sem szól Levrone mellett, hogy már nem mai csirke (idén júliusban lesz 49 éves), de ebben a korban is van jó példa, ha csak a vele egykorú Toney Freeman-ra gondolunk, aki ilyen korban is még mindig nagyon jó formát tud hozni (pl. épp most ért el egy 6. helyezést az Arnold Classic Brazilon)! Ráadásul, Kevin Levrone arról is híres volt profi korában, hogy offszezonban szinte nem is edzett, mégis (másokhoz képest) "pillanatok alatt" összekapta magát, és be tudott készülni egy versenyre!

Továbbá a mostani visszatérésének hírét az is alátámaszthatja, hogy az utóbbi években talán egyszer sem tudott feltenni olyan képet oldalára, vagy facebook profiljára, melyből arra lehetett volna következtetni, hogy valóban van esély arra, hogy összekapja magát, és visszatér, most viszont az utóbbi napokban többször is posztolt facebook oldalán olyan képeket, melyen látványosan nagyobbnak tűnik a karja, mint eddig, ami arra enged következtetni, hogy TALÁN idén végre beváltja az ígéretét, és visszatér! Kíváncsian várjuk a fejleményeket! ;)

Friss képek:

 

UPDATE - 2016.02.09.

2016...

Azt már tudjuk, hogy 2015-ben mégsem tért vissza Levrone, viszont az utóbbi pár napban ismét (szinte) napról-napra jobb formát mutatott a kameráknak, ugyanis szinte naponta posztol hivatalos Facebook oldalán egy-egy edzésvideót, vagy képet, melyeken az látszik, hogy nem is olyan rossz a formája! Persze távol áll a valaha volt legjobbtól, de egy visszavonult testépítőhöz képest azért nem rossz pl. egy ilyen kar! :)

 

Persze továbbra sem gondoljuk azt, hogy ha 2015-ben nem, akkor majd most 2016-ban visszatér, de minden esetre nem csinálja rosszul a saját márkás termékek promótálását! :)

Webáruház készítés