Cikkek "bulvár" fronton
2016.09.24 17:55

Kevin Levrone bejelentette, hogy mi a terve 2017-re!

 

 

Kevin Levrone ezen a hétvégén Európába érkezett, méghozzá a 2016-os Arnold Classic Europe-on vesz részt, melynek keretein belül Barcelonába népszerűsíti a saját nevével fémjelzett termékeket.

De nekünk nem ezért érdekes, hogy ott van, inkább azért, mert tett egy bejelentést is a 2017-es terveiről...

 

 

 

A jelenlegi formáról...

Nemrég ocsúdtunk fel a 2016-os Mr. Olympia színpadán látott Kevin Levrone formától (ki ujjongással, ki szánalommal fogadta, de gyakorlatilag minden "gyúrós" követte a visszatérését). Máris jött a verseny után az újabb kérdés: vajon egyszeri visszatérésről van-e szó, vagy Kevin hosszabbtávon gondolkozik, és 2017-ben is megméretteti magát az Mr. Olympia színpadán, vagy egyéb profi IFBB versenyeken?!

Ha a folytatás mellett döntene, akkor az ideinél sokkal ütőképesebb formát kell összehozzon. Főleg a lábaival kell kezdjen valamit, mert azok még a többi testrészénél is "elmaradottabbnak" mutatkoztak a színpadon.

Igaz a verseny után többször is posztolt arról, hogy sérülései miatt gyakorlatilag csak pár hétig tudta guggolással bombázni a combjait (ami nagyon kevésnek bizonyult), egy versenyen ez senkit sem fog érdekelni...

És a friss bejelentésről...

A 2016-os Arnold Classic Europe kiváló lehetőség Kevin számára, hogy saját nevével fémjelzett termékeit népszerűsítse Európában is. És persze kiváló PR fogás az is, ha itt jelenti be azt, hogy mik a tervei 2017-re. Kevin egy interjúban jelentette be, hogy 2017-ben nem más a célja, mint megnyerni egy profi IFBB versenyt!

Nem kis cél, ha csak az idei Mr. Olympián mutatott formáját nézzük. Ugyanakkor figyelembe kell vennünk azt is, hogy most sokkal több ideje lesz felkészülni, és immár vannak tapasztalatai is arra vonatkozóan, hogy mit bír a teste 50 felett... Ez mind Kevin malmára hajtja a vizet, de mindezek ellenére is azt mondom, nem lesz egyszerű...

És mi lesz azután, ha megnyer egy profi IFBB versenyt?! 23-at már megnyert, és ezzel nagyon sokáig csúcstartó is volt. Viszont hiába a régi csúcsok, egy újabb profi IFBB verseny megnyerésével nem csak tovább növelhetné a győzelmei számát, hanem automatikusan kvalifikálná is magát a következő Mr. Olympiára. Ez akkor azt jelenti, hogy Kevin már a 2017-es Mr. Olympiára készül?! Meglátjuk... ;)

Írta: Fülöp Mihály (Suta)

 

FORRÁSOK: A cikkben található képek a http://www.levroneproclassic.com oldalra mutatnak.

Webáruház készítés