Cikkek "bulvár" fronton
2017.02.14 01:20

Kathi Béla nem készül erősember versenyre, mégis elindul egyen!

 

Kathi Béla bár különösebben nem készül, mégis ismét elindul egy erősember versenyen! :)

Nem is kell olyan sokat várnunk, hogy láthassuk egy strongman versenyen...

 

 

 

 

 

 

 

Most akkor body vagy strongman?!

Egyértelműen body! :) Ahogy azt Kathi Béla már többször is hangsúlyozta (mióta bejelentette, hogy visszatér), egyértelműen a profi kártya megszerzése a cél, csak ez lebeg a szeme előtt.

Béci mindezt megerősítette abban a hétfő esti facebook live adásban is, melyet Varga Dániel testépítő oldalán a Danybuildingen követhetett minden rajongó.

Ugyanakkor ebben a műsorban beszélt arról is, hogy a márciusi Melbourne-ben megrendezésre kerülő Arnold Classic után egy versenye még biztosan lesz, méghozzá Darázs Ádám meghívására részt vesz az idei páros erős ember országos bajnokságon!

Bevallom őszintén, nagyon meglepett ez a bejelentés. Ugyanakkor ismerve Béci és Ádám habitusát, csipkelődésre való hajlamát (nevezzük basztatási hajlamnak), nem csodálkoznék, ha egy fogadás, vagy a dac, de akkor sem, ha pusztán egy baráti gesztus vezetett volna oda, hogy Béci elfogadta Ádám meghívását a versenyre.

Minden esetre azt Béci is leszögezte, hogy Darázs Ádám meghívásának tesz eleget, és különösebben nem fog készülni a versenyre, így eget rengető teljesítményre senki sem számítson tőle, főleg ilyen rövid idővel az Arnold után.

Ettől függetlenül Béci már a puszta jelenlétével mindenképp érdekesebbé fogja tenni az idei HSMA páros strongman országos bajnokságot, így az idei verseny igazi "ínyenc csemegének" ígérkezik! És akkor még azt sem tudjuk, hogy kivel lesz párban! ;)

 

Ok, de hogy halad a bodys felkészülés?

Ahogy az a képen is látható elég jól. Ugyanakkor azt Béci is elmondta a live bejelentkezés során, hogy kb. 30% esélyt ad magának a győzelemre, a profi kártya megszerzésére, mert a tavalyi gyengébb mezőnyhöz képest idén jóval erősebb mezőnyre lehet majd számítani.

Béci a márciusi versenyre kb. 115kg-os testsúlyt tervez, ami nagyjából megegyezik a 2012-es Superbodyn hozott testsúlyával, ugyanakkor elmondása szerint az akkorinál szárazabb forma a cél!

Ha viszont ez sem lenne elég a márciusi Arnoldra, akkor nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy még 1-2 versenyt bevállal, hogy behúzza a profi kártyát. Persze nem szeretné a végtelenségig húzni, azaz ez nem azt jelenti, hogy addig fog folyamatosan bekészülni a versenyekre, míg végre meg nem szerzi a profi kártyát...

Hamarosan kiderül, hogy mire volt elég a felkészülés, mire elég az egyre pengébb forma és mennyire lesz erős a mezőny. Drukkolok Bécinek! :)

 

Írta: Fülöp Mihály (Suta)

 

FORRÁSOK:

A bejelentést Kathi Béla a következő live videóban tette a facebookon a Danibuilding oldalon:

https://www.facebook.com/danybuilding/videos/1272648669477432/

A cikkben található képek Kathi Béla Instagram oldalára (https://www.instagram.com/kathibela), valamint a http://debrecen-portal.hu oldalra mutatnak.

Webáruház készítés