Cikkek "bulvár" fronton
2017.01.07 23:45

Kathi Béla: "az utolsó harcra visszatérek"!

Kathi Béla bejelentette a visszatérését!

Ahogy Ő fogalmazott: "az utolsó harcra visszatérek"...

 

 

 

 

Béci a sikeres business man.

Kathi Béla mióta abbahagyta a versenyzést (először erőemelő volt, majd belekóstolt az erősembersportba is és végül testépítőként ért el sikereket) átvitte azt a lendületet, azt az elszántságot, kitartást, mindent legyőző akaratot az üzleteibe is, ami már versenyzőként is jellemezte és sikereinek alapját képezte.

Nagyon sikeres üzletemberré vált. Gondolj csak a Hoist márkára vagy a Cutler franchisera, és persze ott van a Hungarian Mecca of Bodybuilding is.

Gombamód nőttek és nőnek ki az ország minden szegletében a fejlett, igényes, minden igényt kielégítő edzőtermek, melyek mind-mind Kathi Béla szakértelmét és maximalizmusát tükrözik.

 

 

 

Ok, de mi van az edzésekkel?

Nyilván nem volt értelme tartani a versenyformát, és mivel előtérbe került a business, ezért sokszor nem csak a normális kaja, de az edzések is el-elmaradtak, ami abszolút érthető, nem a minél jobb forma elérése és megtartása volt a fő cél.

Mégis időről-időre egy visszavonult testépítőhöz képest is igencsak vállalható formát tudott felmutatni a különböző rendezvényeken.

Elég, ha csak a Scitec Muscle Beachen mutatott formájára gondolunk, de több az Instagramján és a Facebook oldalán fellelhető kép is arról tanúskodott, hogy Béci a temérdek teendője ellenére sem hanyagolja el a testét!

 

 

A híres mondat: "Nem vagyok buzi!".

Kathi Béla egyik, ha nem a leghíresebb mondata, mellyel számtalanszor motiválta saját magát, és követőit (vagy épp mosolyt csalt sokak arcára).

 

Az elkövetkező hónapokban várhatóan sokkal többször fogunk találkozni ezzel a mondattal, ugyanis Béci a mai napon a Facebook oldalán bejelentette (amit már sokan eddig is tudni véltek): visszatér a színpadra, egy utolsó harcra!

Béci azt is leírta, hogy már nagyon régóta motoszkál a fejében a gondolat, hogy Ő lehet az egyik (ha nem a) legerősebb IFBB profi testépítő.

Részlet Kathi Béla mai posztjából:

"Már sokan tudjátok, hogy az utolsó harcra visszatérek és még egyszer megmérettetem magam. A célom a Pro card. Amikor én versenyeztem nem volt lehetőség IFBB- ben versenyezni, így ez hiànyzik nekem. Fizikumom úgy erzem meg volt hozzá, újra kell hoznom a formát és meg kell tanulnom pózolni.
Nem nagyon hiányzik már a testemnek a verseny de az a gondolat, hogy ha kártyám lesz nem egy Ifbb Pro leszek hanem akár minden idők legerősebb Ifbb Pro a világon de minimum európában, ez nem kicsit vonz. Tudom, hogy nem egyszerű, Tóth Dani Arnold 3. helyén kivul nincs top6-os magyar eredmény a plusz 100 kg-ban. Csak ha nyerek és abszolútot szerzek akkor kapok kártyát. A legnagyobbak közt kell nyernem basszus. Lehet nem tudok nyerni, sőt elég durva lenne ha tudnék nyerni pluszban, még a dobogó is kurva jó eredmény ott. De ki tudnà elengedni ezt a dolgot a helyemben? Minden idok legerosebb Ifbb Pro címe. Érzitek?
Tehát ma 300 ba kell guggolnom szépen szabályosan mélyre. Ez kockázat de èn szeretem a kockázatot mert ez a tulajdonságom tett sikeressé. A kockáztatás felemelhet de el is bukhatsz. Jó az életem, boldog vagyok. Logikai alapon nincs szuksegem versenyzésre, álom ahogy élek. De nem akarom nap mint nap feltenni azt a kérdést, hogy mi lett volna ha...ha..faszom!
Tehát kell a hús, kell a vas, sok vas!
Kornél videokat nezek

A teljes posztot és a reakciókat ide kattintva tudod elolvasni.

Írta: Fülöp Mihály (Suta)

 

FORRÁSOK:

A bejelentést Kathi Béla a következő ponsztjában tette a facebookon: https://www.facebook.com/kathi.bela/posts/1178894695530035

A cikkben található képek Kathi Béla Instagram oldalára (https://www.instagram.com/kathibela) mutatnak.

Webáruház készítés