Cikkek "bulvár" fronton
2017.03.11 23:35

Kathi Béla 1 héttel az Arnold előtt!

Kathi Béla megmutatta magát 1 héttel a visszatérését jelentő 2017-es Ausztrál Arnold Classic előtt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Már csak 1 hét a visszatérésig!

Bécinek 1 hete maradt az Ausztrál Arnold Classicig, melyen visszatér, hogy megszerezze a profi kártyát. Ahhoz, hogy megkapja a hőn áhított profi kártyát, nem csak a saját kategóriáját kell megnyernie, de el kell nyernie az abszolút bajnoki címet is!

Mióta bejelentette a visszatérését, többször is láthattunk róla a Facebook ill. az Instagram oldalán képeket, sőt az utóbbi pár hétben már teljesen nekivetkőzve is láthattunk róla pár fotót, melyeken nem titkolta sem az erősségeit, sem a gyengéit.

Így történt ez most is, ugyanis Csák Istvánnak (Csakisti photography) köszönhetően a Facebook oldalán megosztva kaptunk Béciről két friss profi fotót, mely közül az egyiken a (talán) legerősebb pózát, másikon pedig a saját maga által is gyengéjének kikiáltott hátát láthatjuk.

 

Béla szerint még 5-6kg víz le fog menni!

A képekhez az alábbi kísérő szöveg került:
"0 CH! még van só! és nem indult el a vízhajtás!!! Spontán képek, Béla nem erre készült! De ha már nálunk járt, csináltunk pár képet! Béla szerint még 5-6kg víz le fog menni!..."

 

Az látható a képeken, hogy Béci "megcsinálta a házi feladatot", és ha nem rontja el a vízhajtást, majd a töltést, akkor elmondhatja, hogy Ő mindent megtett a profi kártyáért és már csak azon fog múlni a győzelem, hogy milyen lesz a mezőny.

Ha olyan mezőny lesz, mint az amerikai Arnoldon, akkor jó eséllyel indul, de a hírek szerint az utóbbi évek legerősebb amatőr mezőnye érkezik az Ausztrál Arnold Classicra, így nem lesz sétagalopp.

A képek alapján (ahogy ígérte is Béci) valóban élete formáját hozhatja 1 hét múlva. Én sok sikert kívánok neki! Szurkolok, hogy meglegyen a profi kártya.

Természetesen a visszatéréséről, az eredményről is beszámolok majd. ;)

 

 

 

Írta: Fülöp Mihály (Suta)

 

FORRÁSOK:

A cikkben található képek Kathi Béla Instagram oldalán (https://www.instagram.com/kathibela/), valamint Csák István (Csakisti photography) Facebook oldalán jelentek meg, arra (https://www.facebook.com/csakistiphoto/) mutatnak.

Webáruház készítés