Cikkek "bulvár" fronton
2016.12.11 19:45

Dennis Wolf kezdi összeszedni magát a műtétje után

 

Dennis Wolf egyre jobb formában!

Miután május végén megműtötték, sajnos ki kellett hagynia az idei Mr. Olympiát, azonban most ismét nagyon biztató formát mutat... 

 

 

 

 

Éles fájdalom a hátban, így kezdődött...

Év elején felröppent a hír, hogy a big bad Wolf megsérült. Egyre többet panaszkodott éles fájdalomra a hátában, melyről az MRI vizsgálat kiderítette, hogy a nyaki gerinc porckorongjai sérültek, melyet mielőbb műteni kellett.

Sorra mondta le a fellépéseit, majd végül május 31-én meg is műtötték. A műtét sikeres volt, de sajnos komoly veszélybe került az 2016-os Mr. Olympián való indulása.

 

 

 

A 2016-os Mr. Olympiának lőttek...

Sajnos beigazolódott a rajongók félelme, amikor több olyan kép is napvilágot látott a műtétet követő hetekben, mely szerint a Farkas nincs jó bőrben, azaz esélye sem maradt arra, hogy felkészüljön az idei szezon fő versenyére.

Ezt a képet, ahol Wolf az autójával látható kardio edzés (autómosás) után, július 8-án készült. Azért, elég ritkán készül olyan kép róla, hogy a vádlijánál még az alkarja is kisebb, így itt már 100%-ig biztosak lehettünk abban, hogy marad a 2017-es versenyszezon a visszatérésre.

 

 

 

És a jelenlegi forma...

 

Az pár hétben aztán ismét kerültek fel elég meglepő képek a Farkasról. Azonban ezúttal nem azon lepődhettünk meg, hogy mennyire össze van esve, sőt!

Egyre jobb a forma, úgy látszik valóban jól sikerült a műtét és gőzerővel tart Wolf felkészülése a 2017-es versenyszezonra.

 

 

 

 

Nem csodálkoznék, ha a napokban újabb képek kerülnének elő, ugyanis a napokban felkerült képek egy Gorillawearnek készült fotózásról származtak.

Azt nem tudom, hogy mikor láthatjuk újra színpadon a Farkast, de remélem a tavaszi szezonban már villant valamit! :) Kíváncsian várom a többi friss képet is! ;)

Írta: Fülöp Mihály (Suta)

 

FORRÁSOK: A cikkben található képek Dennis Wolf Instagram oldalára (https://www.instagram.com/denniswolfifbbpro/) mutatnak.

Webáruház készítés