Cikkek "bulvár" fronton

Flew Wheeler is bejelentette a visszatérését, de...

... úgy néz ki soha többé nem versenyez Kevin Levrone ellen!

 

 

 

 

 

 

 

Kathi Béla megmutatta magát 1 héttel a visszatérését jelentő 2017-es Ausztrál Arnold Classic előtt!

 

 

 

 

 

 

Kathi Béla bár különösebben nem készül, mégis ismét elindul egy erősember versenyen! :)

Nem is kell olyan sokat várnunk, hogy láthassuk egy strongman versenyen...

 

 

 

 

 

Kathi Béla bejelentette a visszatérését!

Ahogy Ő fogalmazott: "az utolsó harcra visszatérek"...

 

A világ egyik legkedveltebb testépítője. A világ egyik legmagasabb edzésintelligenciával rendelkező testépítője. A világ egyik legjobb fizikumával rendelkező testépítője. Hollywoodi filmcsillag…

 

Hoppá! Hol a hiba?! Lehet sehol? Azért várjuk ki a végét…

 

 

Dennis Wolf egyre jobb formában!

Miután május végén megműtötték, sajnos ki kellett hagynia az idei Mr. Olympiát, azonban most ismét nagyon biztató formát mutat... 

 

 

Kevin Levrone ezen a hétvégén Európába érkezett, méghozzá a 2016-os Arnold Classic Europe-on vesz részt, melynek keretein belül Barcelonába népszerűsíti a saját nevével fémjelzett termékeket.

De nekünk nem ezért érdekes, hogy ott van, inkább azért, mert tett egy bejelentést is a 2017-es terveiről...

 

 

Követed a 2016-os Mr. Olympiát? Ha igen, akkor már Te is biztos láttad az előzsűrizést,  láthattad hogy tért vissza az idén 52 éves Kevin Levrone. Ha még nem láttad, akkor itt van pár kép, videó, és egy kis értékelés is az előzsűrizést követően.

Kevin Levrone 13 év után ismét a Mr. Olympia színpadán!Nagyon úgy néz ki, hogy idén először te is átélheted ugyanazt, amit Kai Greene is átél a Mr. Olympia versengése idején, ugyanis még a csapból is az folyik, hogy idén Kai Greene nélkül startol el az Mr. O., így várhatóan a Predátor is csak nézőként követi majd a 2015-ös Mr. Olympiát!

 
2016.02.09-EI UPDATE A CIKK VÉGÉN! ;)

Miközben Brazíliában...

Mamdouh Elssbiay (azaz Big Ramy) épp az emberfeletti 140(!) Kg-os színpadi testsúlyával sokkolta a nézőket, a bírókat és a mezőnyt, amivel el is hódította az Arnold Classic Brazil bajnoki címét (a romszáraz Cedric McMillan, és az egyre vastagabb Juan Morel előtt), talán, mondom TALÁN készülőben van egy olyan visszatérés, amire gyakorlatilag már bő 10 éve vár a testépítő társadalom.

 

A lehetséges visszatérő pedig nem más, mint...

 

Nézz szét cikkeink között!:

 

 

Webáruház készítés