Új jelszó kérése
Termék részletek


EGYEDI (VICCES) CÍMKE BÁRMELYIK TERMÉKÜNKRE - AMILYET TE SZERETNÉL!

EGYEDI (VICCES) CÍMKE BÁRMELYIK TERMÉKÜNKRE - AMILYET TE SZERETNÉL!
1 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Címke típusa:

 

 

 • Határozd meg Te, hogy mi legyen a címke témája!
 • Ajándék fehérjének ne nézd a címkéjét?! De! ;)
 • Lepd meg párod, testvéred, edzőtársad egyedi ajándékkal!
 • Születésnapra, névnapra, évfordulóra, bármikor.
 • Adj egyedi és vicces ajándékot bárkinek. ;)

 

 • Nem tudod, hogy mit adj ajándékba?! Egyedi ajándékot szeretnél sport, vagy edzés témában?! Mégsem szeretnél több ezer forintot kidobni haszontalan ajándékokra?! Te is attól félsz, hogy hiába adsz valami vicces ajándékot, csak felkerül a polcra, és igazából használhatatlan?!

   

  Akkor itt a tökéletes megoldás! Ajándékozz úgy tápkieget (ami nem csak felkerül a polcra, garantáltan használva lesz), hogy közben még poénossá is válik az ajándékod az egyedi poénos címkének hála.

   

  Ráadásul itt a lehetőség, hogy TE határozd meg, hogy milyen témában akarod, hogy megírjuk NEKED a vicces egyedi címkét bármelyik termékünkre! ;)

  Ráadásul, ha később ismét szeretnél rendelni egy ugyanilyen címkét, megteheted, ugyanis minden egyes legyártott címke bekerül az adatbázisunkba, és onnan bármikor elérhetővé, megrendelhetővé válik!

   

  Ne aggódj, az eredeti címke is bele kerül a csomagba a termék mellé, de alapból a poénos címke kerül felragasztásra (kivéve ha kéred, hogy ne az kerüljön felragasztásra, de ezt kérjük külön jelezd a megjegyzés rovatba a megrendelésednél).


  ---------------------------------------------------

  Tájékoztatás: Mivel a gyártók (sajnos) értesítés nélkül jogosultak a termékeik továbbfejlesztésére, a termékek pontos összetétele változhat. Sajnos nem minden változásról kapunk tájékoztatást, ezért (bár mi mindent megteszünk, hogy a webshopunkban minden információ naprakész legyen) A TERMÉKRŐL KÖZÖLT ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.

 • Cikkszám
  EGYEDICIMKE_UJ
Webáruház készítés