Termék részletek


BODY & FIT – SMART COOKING SPRAY - 200ml - Kókuszolaj ízű

Raktárkészlet: RAKTÁRON
BODY & FIT – SMART COOKING SPRAY - 200ml - Kókuszolaj ízű
 • BODY & FIT – SMART COOKING SPRAY - 200ml - Kókuszolaj ízű
1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Ízesítés:
Űrtartalom:
Adagok száma:

 

 • Tisztán növényi alapú olajspray.
 • Fújásonként mindössze 3,6 kalóriát tartalmaz!
 • Diétába tökéletes válastás.
 • Egy flakon kb. 400 fújásra elég.
 • TÁPÉRTÉK

  100 g

  0,25 g
  (1 fújás)

  Energiatartalom:

  3699 kJ
  (900 kcal)

  15 kJ
  (3,6 kcal)

  Zsír:

  99,9 g

  0,4 g

  amelyből telített zsírsavak:

  7,5 g

  0,03 g

  Szénhidrát:

  0,01 g

  0 g

  amelyből cukrok:

  0 g

  0 g

  Fehérje:

  0 g

  0 g

  Só:

  0 g

  0 g

  A BODY & FIT SMART COOKING SPRAY terméke egy tisztán növényi alapú olajspray, amely bármilyen diétába tökéletesen beilleszthető, hiszen fújásonként mindössze 4 kalóriát tartalmaz, és nincs benne semmilyen mesterséges ízesítés, színezék vagy tartósítószer.

   

  A SMART COOKING SPRAY elsőszámú alapanyag, ha felesleges kalóriák és zsír nélküli főzésről vagy sütésről van szó. Az olajspray villámgyorsan és tökéletesen adagolható, használatával az étel nem ragad le. Egy flakon körülbelül 400 fújásra elég.

   

   

  Felhasználási javaslat: Használat előtt jól rázza fel a flakont! Tartsa a flakont függőlegesen, és egyenletesen fújja be a serpenyőt vagy a sütőformát! A szórási távolság körülbelül 20 cm legyen!

   

  Összetevők: növényi olaj (repceolaj, kókuszolaj (10%)), etanol, csomósodást gátló anyag (napraforgó-lecitin), hajtógáz (szén-dioxid).

   

  Figyelmeztetés: Veszélyes, extrém gyúlékony aeroszol. A flakon túlnyomás alatt áll, erős hőhatásra szétrepedhet. Hőtől/forró felületektől/szikrától/nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó! Tilos a dohányzás! Tilos nyílt lángra vagy gyújtóforrásra permetezni! Átszúrni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Napfénytől védendő! Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő! A termék gyermekek kezébe nem kerülhet!


  ---------------------------------------------------

  Tájékoztatás: Mivel a gyártók (sajnos) értesítés nélkül jogosultak a termékeik továbbfejlesztésére, a termékek pontos összetétele változhat. Sajnos nem minden változásról kapunk tájékoztatást, ezért (bár mi mindent megteszünk, hogy a webshopunkban minden információ naprakész legyen) A TERMÉKRŐL KÖZÖLT ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.

 • Gyártó
  Body & Fit
  Raktárkészlet
  RAKTÁRON
  Cikkszám
  19140
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés